یکی از دغدغه‌های همیشگی کسانی که با چرخ گوشت کار می‌کنند کند شدن تیغ و پنجره ها هست . مساله ای که موجب می‌شود گاهی افراد با فاصله زمانی کمی مجبور به تعویض و یا تیز کردن تیغ و پنجره بشوند .

در این مقاله سعی کردیم چند راهکار ساده برای طول عمر بیشتر این قطعات به شما ارائه دهیم 


برای جلوگیری از کند شدن تیغ و پنجره‌های چرخ‌گوشت، بهتر است از روش‌های زیر استفاده کنید:


پس از استفاده از چرخ‌گوشت، تیغ و پنجره را با آب و صابون تمیز کنید و خشک کنید.

برای جلوگیری از خشک شدن تیغ و سطوح پنجره، آنها را با روغن پوشش دهید.

از تیغ و پنجره‌های با کیفیت و مرغوب استفاده کنید تا کند شدن آنها کاهش یابد.

هنگامی که چرخ‌گوشت در حال کار است، تلاش کنید با سرعت کم به آرامی آن را حرکت دهید.

همچنین می توانید با استفاده از محصولات شستشوی قابل اعتماد برای تیغ و پنجره ها، از کند شدن آنها جلوگیری کنید.

بعد از شستشو و روغن کاری آنها را در یخچال قرار دهید .