ترتیب نمایش:
کمی صبر کنید...

آسیاب قهوه

آسیاب قهوه (که به آن آسیاب نیز می گویند) می تواند تمام عطر و طعم قهوه تازه آسیاب شده را در خانه به شما بدهد 

برای تضمین خوشمزه‌ترین و معطرترین فنجان قهوه، دانه‌ قهوه تازه را برای استفاده با کافه ، فیلتر، هواپرس یا دستگاه قهوه آسیاب کنید . آسیاب‌های قهوه – که به آنها آسیاب قهوه نیز گفته می‌شود – از مکانیزم آسیاب استفاده می‌کنند که دانه‌ها را به تفاله تبدیل می‌کند و می‌توان از آن برای درست کردن قهوه بلافاصله استفاده کرد.

مکانیسم‌های مورد استفاده در آسیاب‌های قهوه به یکی از دو دسته تقسیم می‌شوند: آسیاب‌های حفره‌ای (که قهوه را بین یک جفت سطح ساینده گردان آسیاب می‌کنند) و آسیاب‌های تیغه‌ای که از یک تیغه چرخان استفاده می‌کنند.

تفاوت های زیادی بین این دو وجود دارد انواع تیغه معمولاً گزینه مقرون به صرفه تری هستند، اما آسیاب های حفره دار تمایل دارند به طور مداوم آسیاب شوند و بنابراین قهوه آسیاب شده یکنواخت تولید می کنند.

حصول اطمینان از اینکه تفاله‌های یک دسته قهوه دارای اندازه‌های مشابهی با طرفداران قهوه هستند ، زیرا اندازه تفاله تعیین می‌کند که قهوه برای کدام روش‌های دم‌آوری مناسب است. دستگاه‌های اسپرسوساز به آسیاب بسیار ریز نیاز دارند، قهوه‌خانه‌ها بهتر است با دانه‌های درشت پر شوند، و قهوه فیلتر باید جایی در میان باشد.

بهترین آسیاب‌ها یا آسیاب‌های قهوه می‌توانند دانه‌های قهوه را تا سطوح مختلف ظرافت آسیاب کنند، بنابراین می‌توان از قهوه آسیاب شده به روش‌های مختلفی استفاده کرد. آسیاب های سوراخ دار این تطبیق پذیری را با مکانیسم هایی برای تنظیم فاصله بین سطوح آسیاب خود به دست می آورند، در حالی که آسیاب های تیغه ای تمایل دارند از روش کمتر مؤثر کنترل روشن/خاموش دستی استفاده کنند.

یکی دیگر از ویژگی های تعیین کننده یک آسیاب قهوه نحوه تغذیه آن است: با برق یا دست. آسیاب های برقی دارای مزایای قدرت و راحتی هستند. آنها بسیار سریعتر (و به قیمت تلاش بسیار کمتر) از هر آسیاب دستی که با آن برخورد کرده ایم آسیاب می شوند. مهمتر از همه، آنها همچنین به احتمال زیاد به طور مداوم آسیاب می شوند.

آسیاب کردن قهوه با دست نیز فواید خود را دارد. آسیاب های دستی معمولا کوچک هستند و به راحتی قابل نگهداری هستند. آنها از برق استفاده نمی کنند و بنابراین مقرون به صرفه تر و سازگار با محیط زیست هستند.

از هر روشی که استفاده می کنید، آسیاب کردن دانه های خود و نوشیدن قهوه تازه آسیاب شده می تواند مزایای بیشتری نسبت به نوشیدن قهوه از قبل آسیاب شده داشته باشد. قهوه تازه طعم بیشتری دارد – دانه های بو داده شده نسبت به قهوه آسیاب شده در مغازه دیرتر کهنه می شوند و بوی قهوه آسیاب شده در اطراف خانه به خودی خود لذت بخش است.

دسته‌بندی