بایگانی نوشته‌ها


تاريخچه پيتزا

تاريخچه پيتزا

دوست داريد بدونيد پخت اين غذاي خوشمزه از كي و كجاي جهان شروع شده؟. قبل از اينكه تاريخچه رو بدونيم بگم كه كلاهر غذايي كه با دست خورده بشه خيلي خوشمزه تره فكر كنم پيتزا هم بهمين خاطر توي همه جاي دنيا لذيذ ومحبوبه 😁  پيتزاها در دنيا بسيار متنوع هستن پيتزاها معمولا گرد هستن ولي مربع و يا مستطيل و حتي خيلي رستورانها مثلثي ( يعني فقط اسلايس شده ) ميفروشن خلاصه فرهنگها و ذائقه هاي مختلف در هر كشوري باعث شده مدلهاي پيتزا خيلي زياد باشن و هر كدوم خوشمزگي خودشو داره حالا اگر شما بهترين پيتزا فروشي هاي ايرانو ميشناسيد در بخش نظرات بهمون بگيد خوشحال ميشيم. پس حالا ميتونيم بريم ادامه ماجرا ……✌🏽

وافل و طرز تهیه انواع آن

وافل و طرز تهیه انواع آن

وافل یک نوع شیرینی است که از ترکیب تخم مرغ، آرد، شیر، ماست، وانیل و پودر قند تهیه می‌شود. این شیرینی در فرم‌های مختلفی و با مزه‌های مختلف در دسترس است، برخی از آن‌ها شامل وافل بلژیکی، آمریکایی، فرانسوی و آسیایی هستند. وافل در بسیاری از قاره‌ها محبوب است و به عنوان یک استایل صبحانه، دسر یا کیک، هم‌چنین به صورت خوراکی سریع مصرف می‌شود.

درباره‌ی نویسنده
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.
اطلاعات بیش‌تر
دسته‌بندی
موردی وجود ندارد.
عضویت خبرنامه
عضو خبرنامه ماهانه وب‌سایت شوید و تازه‌ترین نوشته‌ها را در پست الکترونیک خود دریافت کنید.
آدرس پست الکترونیک خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...